March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Ковачевски: Луѓе ако не го прифатиме предлогот многу ќе згрешиме на сон ми се јави Јуда и ми рече предлогот е топ

Нашиот премиер Димитар К има вонредно обраќање до јавноста.

„Народе јас Димитар К лично и персонално како ве уверувам дека предлогот ако не го прифатиме сега ќе направиме голема грешка. Легнав да спијам и како што спиев наеднаш нешто почна да ми свири, си викам аххх бе Димче сирот ти што ти направија ВМРО и Левица и во сонот да ги слушаш како свират! Додека се самосожалував наеднаш еден глас ми вика НЕ СЕ ОД ОПОЗИЦИЈАТА БЕ ЦРЕП ЈУДА Е!!!! Сега совземисе и слушај ме добро. Димац прифаќај го тоа предлогот од Франција или Макрон сеедно затоа што предлогот е топ, а за да ги убедиш и другите дека јазикот и идентитетот се бетон пред гласањето ќе отидеш во Цементарата во Скопје ќе земеш 5000 вреќи цемент и ќе направиш бетонски ѕид пред собранието, така сите ќе сватат дека се е бетонирано и нема да се противат на францускиот предлог“

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100% САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw