Џафери: Постапката на пратеникот Димитар Апасиев навистина ме испровоцира и предизвика па затоа го пратив Арбер Адеми да донесе филџани

На денешното обраќање на претседателката на Европската комисија – Урсула Фон Дер Лајен, опозицискиот пратеник и лидер на Левица, проф. Димитар Апасиев со свирежи од свирче го прекина нејзиниот говор и остави транспарент на собраниската говорница со наслов: „Македонија вели НЕ“.

Прекинувањето на говорењето на Урсула ( и во Узурла ако кажете не е грешка) од контрола го извади и го испровоцира Џафери.

Испровоцираниот и нервозен Џафери веднаш оргирал кај неговиот колега Арбр Адеми да донесе поголема бројка на високо квалитетни филџани за да може да секое наредно прекинување на говор да биде соодветно санкционирано од страна на Џафери.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

П.С ОВА ВАЖИ ЗА СИТЕ ПРАТЕНИЦИ!!! КАКО ПРАТЕНИЦИ ВАША ДОЛЖНОСТ И ОБВРСКА Е ДА ГИ БРАНИТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНСКИОТ НАРОД ДОКОЛКУ ДЕНЕС ГО ИЗНЕВЕРИТЕ МАКЕДОНСКИОТ НАРОД НА НАРЕДНИТЕ ИЗБОРИ ЌЕ ВИКАТЕ КОЈ ОД ВАС ДОМАШНИТЕ НЕ ГЛАСАЛ ЗА МЕНЕ!!!! ЗАТОА ОДБИЈТЕ ГО ОВОЈ ГРД ПРЕДЛОГ И СПАСЕТЕ СИ ГИ ОБРАЗОТ И ЧЕСТА!!!

EfIhjEhiVZjACvmw