June 7, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Славјанка: Доколку не се усвои францускиот предлог во собранието постои опасност Путин целата македонска влада да не пошљака

Нашата министерка е видно растребожена о вознемирена затоа што утре е судбоносен ден за државта.

Според вознемирената Славјанка доколку утре 14 Јули 2022 година не помине Бугарско Францускиот предлог, постои голема опасност Груевски и Путин да го зголемат Руското влијание во Македонија и потоа да дојде Путин во Главниот град на Македонија и целата сегашна влада сочно да ја ПОШЉАКА. Заклучува Славјанка.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100 % САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧИНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw