February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Најнова вест: Поранешниот премиер на Република Македонија и претседател на ВМРО ДПМНЕ на 18 Јули се враќа во Македонија Спасовски и се забалагодари на Тамара Тодевска за помошта

Министерот за внатрешни на Македонија истакна дека наскоро секој ќе си го добие заслуженото и дека МВР работи професионално и етички. Сите детали за оваа акција на македонската полиција која ја предводел лично Спасовски ја имате подолу во продолжение.

Изјава на Спасовски: „ Мој најмил народе на нашата најмила земја, со голема радост сакам да ви соопштам дека после долго работење на 18 Јули Груевски го враќаме во нашата земја. Акцијата беше замка во која се фати Груевски, кодното име на акцијата беше „Маче многу те сакам на 18 дојди на протестот ќе бидам сама во последните редови во мини сукња“. Спасовки истакна дека еден полицаец веќе започнал забрзано да слабее за да може да облече мини сукња, и штикли бидејќи тој ќе биде стапицата за Груевски“.

Кога новинарите го прашаа Спасовски а што ќе прави со гради затоа што секоја провокативна девојка има големи гради министерот кратко одговори. И тоа го решивме Тамара Тодевска реши да ни подари нејзин прслук за да биде доволно провокативно, плус градите на Тамара Тодевска се толку големи што можат Битолската Млекарница да ја снабдат со млеко за наредните 10 години.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw