December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Оглас: Поранешна обвинителка бара богат згоден господин кој е спремен да донира станови или друг недвижен имот за да добие помала казна или слобода

Огласот е само за лица со сериозни понуди

Поранешна обвинителка која што моментално е во затвор бара богат господин од странство кој е спремен да и даде одредена бројка на станови за да ја ослободат од затвор. Ве молам само сериозни понуди. Ве поздравува К.Ј

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw