Спасовски: Превземавме мерки за заштита на Францускиот предлог го завиткавме во огноотпорни материјали затоа што Ламбе може да го запали

Веднаш по видео изјавата на нашиот министер Спасовски дека негледа ништо лошо Бугарите да влезат во уставот издал работни задачи на полицијата

Спасовки наредил да се превземат мерки за безбедност на Бругарско Францускиот предлог.

Според миностерот предлогот морал да биде добро спакуван во огноотпорни материјали и на истите материјали да има 164 катанци затоа што постои опасност Пеачот Ламбе Алабаковски да го пронајде предлогот и да го запали а со запален предлог во ЕУ не се оди истакна Спасовски

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА ВО ЦЕЛОСТ Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw