March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Здружение за заштита на животни поднесе кривична пријава против Димитар Апасиев затоа што го навредил животинскиот род вошки

Вака така или онака и најдобриот професор по право во Република Македонија Димитар Апасиев си доби кривечна пријава од здружение за животни затоа што го навредил животинскиот род вошки.

„ Здружението за заштита на животни АНАЛ ДУНДИ поднесе кривична пријава против лидерот на Левица Димитар Апасиев. Од здружението за заштита на животни АНАЛ ДУНДИ се згрозени затоа што без ни малку совест Димитар Апасиев го навредил животинскиот род на вошките бидејќи без нивна дозвола и знаење ги споредил со политичари од РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКАРОНИЈА!!! Бидејќи тоа длабоко го повредило достоинството на вошките АНАЛ ДУНДИ му порачаа на Апасиев дека ќе се видат на суд со него и ќе бараат извинување затоа што ниту едно животно па макар тоа било и вошки не заслужуваат да бидат споредувани со политичарите во СЕВЕРНА МАКАРОНИЈА“.

НАПОМЕНА СТАИЈАТА Е ВО ЦЕЛОСТ САТИРЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СО РЕАЛНОСТА СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw