March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Вонредна вест: Димитар Апасиев замина во болница да го посети Пендаровски кој се повредил при контакт со шампон против вошки

Вонредната вест која што ја добивме во момментов е дека претседателот на Левица Димитар Апасиев со својата Алфа заминал во воена болница за да го посети повредениот претседател на државата Стево П.

Сопоред информациите со кои располагаме во овој момент нашиот претседател Стево П се повредил кога случајно имал контакт со шампон против вошки. Шампонот на нашиот претседател Стево П му предизвикал отежнато дишење, опекотини и чешање.

Во моментов Апасиев неможе да влезе во болницата и да го види Стево П па затоа Апасиев оставил песменце на обезбедувањето на Стево П

Пораката во писменцето е кратка и гласи АМАН БЕ ЧОЕК КАЈ НАЛЕТА БАШ НА ШАМПОНОТ КОЈ Е ШТЕТЕН ЗА ТЕБЕ АЛИ КАКО И ДА Е ЕВЕ ТИ И ОД МЕНЕ УШТЕ 2 ШИШИЊА ШАМПОН ДА ТИ СЕ НАЈДАТ ЗА ВО ИДНИНА.

НАПОМЕНА СТАТИЈТА Е 100% САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw