August 9, 2022

Арбер Адеми: Доколку Димитар Апасиев успее да влезе во собранието и во владата ќе се соочи со мојот филџан

Денес протестот на Македонскиот народ беше пожесток и побрутален, кулминацијата настана кога дел од оградата беше откорната а кон владата летаа шишиња јајца и други предмети а полицијата спречи народот да влезе и да ја завземе владата.

Кога Арбер Адеми познат меѓу Македонците како КОМАНДАНТ ФИЛЏАНИ разбра што се случило пред владата и собранието енергично реагираше и кажа дека доколку Апасиев успее да влезе да влезе во владата или собранието ќе се соочи со жестока одбрана и ќе биде заедно со народот гаѓан со филџани

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА

EfIhjEhiVZjACvmw