August 9, 2022

После владата, Апасиев му се нафрли на собранието

Македонците кои и вечерва по трет пат масовно излегоа на протест против францускиот предлог од пред Владата се движат низ централното подрачје.
Претходно револтираните граѓани кои ја пробија заштитната ограда и со предмети фрлаат кон Влдата сега се префрлија во Собранието на чело со лидерот на Левица Димитар Апасиев.

Извор: инфомакс.мк

EfIhjEhiVZjACvmw