Путин: Државите членки на НАТО ќе бидат идните победници на Евровизија во 1 пакет

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

Рускиот претседател Владимир Путин моментално е на врвот на својата моќ па на западно европските земји особено на оние европски земји кои се дел од нато им понуди пријателски предлог а предлогот е од срце да среди да бидат победници на Евровизија. Целиот предлог на Путин го имате подолу во статијата.

„Јас како претседател на Русија можам да средам одсрце запдноевропските држави да бидат сите победнички на идната евровизија во исто време наеднаш, како што и помогнав на Укаина да победи можам за сите останати наеднаш да средам да одат како 100 % сигурен победнички пакет Но, ги замолувам малку да почекаат затоа што претседателот на САД ме молеше да му средам да победат на евровизија па затоа најпрво ќе победи САД на наредната евровизија па потоа и останатие земји од нато пактот односно Земјите од Европа потенцираше Путин“.

EfIhjEhiVZjACvmw