January 31, 2023

Чак Норис доколку за 48 часа Путин не се повлече од Украина ќе се соочи со последици

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА

Добро познатиот Актер и најсилен човек на планетата Чак Норис е жесток противник на сегашните политики на Путин и Русија затоа што е сигурен дека без причина наредил инвазија на Украина.

Супер херојот смета дека веќе Путин и Русија претеруваат и дека мора тој лично да превземе мерки за протерување на Руската Армија.

Ултиматумот што Чак Норис му го упатил на Путин е предупредувачки и дека Путин мора да ја повлече војската за 48 часа, во спротивно Чак Норис лично ќе ја порази Руската армија и ќе и го уништи целиот арсенал а притоа ќе го користи само ноктот од малиот прст на левата нога.

Путин и неговите генерали веќе сериозно го разгледуваат ултиматумот испратен од Чак Норис и кажаа дека се повлекуваат во зададениот период.

КАКО НАСТАНАЛ БЕТМЕН? – ЧАК НОРИС ГО СИЛУВАЛ СУПЕРМЕН

ЗОШТО ЧАК НОРИС ГО РОДИЛА ТЕТКАМУ? ЗАТОА ШТО НЕМАЛО МАЖ ШТО МОЖЕ ДА ЈА ОДЗЕМЕ НЕВИНОСТА НА МАЈКАМУ

EfIhjEhiVZjACvmw