January 31, 2023

8те пратеници: Подготвени сме на Кирил Петков да му помогнеме да ја врати владата

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ!!!

Осумте пратеници односно сега веќе поранешни пратеници решија своите услуги да ги продаваат на Балканскиот полуостров односно да бидат пратеници по потреба Фирмата ќе се вика „ ОСУМ ПРАТЕНИЦИ ПО ПОТРЕБА ДОО СКОПЈЕ“

Овие погоре наведени мачни души кои се борат да ги прехранат своите гладни семејства делуваат на целиот Балкански Полуостров и стануваат пратеници по потреба во секоја земја од Балканот.

Кога разбрале дека Бугарската влада предводена од Кирил Петков паднала, тимот од фирмата „ОСУМ ПРАТЕНИЦИ ПО ПОТРЕБА ДОО СКОПЈЕ“ Веднаш се упатиле за Софија и му кажале целосен план како ќе му ја вратат владата а тој повторно ќе си стане премиер. Сега засега е непознато колку ќе наплатат за услугата која што ќе ја извршат од профисионалиот тим на „ОСУМ ПРАТЕНИЦИ ПО ПОТРЕБА ДОО СКОПЈЕ“

EfIhjEhiVZjACvmw