February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Стојанче: Откако ја поправивме дупката на мостот се зголеми бројот на странските инвестиции!

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100 % САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

Нашиот директор на ЦУК кој порано бил генерал во јавноста кажа дека дупката на мостот откако била санирана странските инвестиции во Македонија многукратно се зголемиле.

Стојанче наш бил многу весел поради зголемениот број на странски инвестиции бидејќи на тој начин ќе се намали невработеноста.

Директорот на ЦУК Стојанче потенцираше дека дупката е потполнета со керамиди и дека тој лично со своја глава ги кршел керамидите на соодветни помали парчиња за да се санира дупката соодветно

EfIhjEhiVZjACvmw