December 5, 2022

Германски експерт: Политичарите од Македонија се светски феномен им нема конкуренција никаде на друго место

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ Е 100 % САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА

Германски експерт и политиколог го спремил својот трет докторат кој гласи „Политичарите од Македонија се светски феномен им нема конкуренција никаде на друго место“. Експертот од Германија, додека го спремал својот докторат често доаѓал во Македонија е правел анализа на овдешните политичари и донел заклучок дека тие се вистински светски феномен без конкуренција. Анлизата на Експертот е подолу во статијата.

Анализа: „Политичарите во Македонија се светски феномен кој го нема никаде на друго место на нашата планета, тие буквално се експерти за крадење и за тоа знаат вешто да се договараат и откако ќе украдат потоа се караат пред јавноста но во суштина братски си го делат украдениот плен, иако бев шокиран од овие нивни постапки сепак направив и одредени математички пресметки кои ме оставија без зборови. Моите математички пресметки докажаа дека дури и да им ги откинеш главите на политичарите од Македонија тие под дејство на рефлекс ќе крадат уште 2 години, тоа е вистински феномен и го нема никаде на друго место во светот“. Се вели во анализата на експертот од Германија.

И ТАКА НИЕ ОБИЧНИТЕ ЛУЃЕ ЌЕ СИ КРПИМЕ КРАЈ СО КРАЈ НЕКАКО ДА СЕ ПОМИНЕ МЕСЕЦОТ ЌЕ СКЕНИРАМЕ ФИСКАЛНИ, КОГА ОДИМЕ ВО ВЦ ГЛЕДАМЕ ПОБРЗО ДА ЗАВРШИМЕ ПОШТО ЛАМБАТА ВО КУПАТИЛОТО СТРУЈА ТРОШИ А СТРУЈАТА Е СКАПА РАБОТА

EfIhjEhiVZjACvmw