December 5, 2022

Макрон прднал од среќа пред Петков и Радев кога ја видел нивната понуда а Македонија ќе почека наредна прилика – САТИРА

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ Е 100 % САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

Македонија повторно нема среќа да добие датум за преговори, затоа што Макрон се предомислил и францускиот предлог паѓа во вода.

Макрон се предомислил во последен момент затоа што Петков и Радев му наместиле топ баба од Бугарија а како што ни е веќе на сите познато бабите му се слабост на Макрон. Кога ја видел бабата прднал од возбуда и среќа пред Петков и Радев очите му светнале, веднаш рекол преговори за Македонија ма нема шанси не сте ме разбрале добро немам време да се занимавам со Македонија при ваква згодна баба изјавил Макрон.

EfIhjEhiVZjACvmw