February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

ЕУ ќе организира наградна игра за Македонија и за македонските граѓани со 5 добиени вета ќе добиеме гратиз високо квалитетна корпа

Со право може да се каже дека Република Македонија е рекордер за во гинис кога станува збор за чмаење бо ЕУ чекалната.

99,99% Бугарија нема да го тргне ветото за Македонија и ќе си останеме понатаму во чекалната. Но од ЕУ веќе некако срамежливо се смешкаат кон Македонија и дека спремаат изненадување за Македонија и македонските граѓани за што станува збор имате подолу во продолжение од статијата.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА ОВА ОСОБЕНО ВАЖИ ЗА ОНИЕ КОИ САМО КОМЕНТИРААТ БЕЗ ДА ЈА ПРОЧИТААТ СТАТИЈАТА

EfIhjEhiVZjACvmw