March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Видео: После жестока дебата пратениците го изгласаа законот за носење на мини сукњи

Нашите пратеници кои се разбира земаат плата од нас граѓаните на Република Македонија кои уредно си ги плаќаме даноците, после долга и жестока дебата го изгласаа законот за носење на минич односоно мини Сукњи.

Цело време беше тензично за време на денешното гласање во нашето собрание имаше барање и за дополнување на законот, но и покрај сите караници и дофрлувања сепак на крајот законот беше изгласан. Сите детали околу гласањето на законот за мини сукњи го имате подолу во видео снимка

Видеото од гласањето на законот за мини сукњи погледнете го ТУКА

EfIhjEhiVZjACvmw