June 7, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

НА ОВИЕ ВЕЌЕ ИСТОРИСКИ НАСТАНИ ОД ВЕЛЕС СЕ СЕЌАВААТ САМО ПОСТАРИТЕ ГЕНЕРАЦИИ

На овие историски случувања кои се случиле во Велес во далечната 1979 година се сеќаваат само постарите генерациии станува збор за поплава кога реката Вардар буквално го поплавува градот.

EfIhjEhiVZjACvmw