June 7, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Разочарувањето на граѓаните е очигледно поради погазеното достоинство и изневерените очекувања.

Денес бевме во посета на селата Отовица и Сујаклари.

Разочарувањето на граѓаните е очигледно поради погазеното достоинство и изневерените очекувања.

Сепак, веруваат во Обнова, веруваат во искрените намери и покажуваат одлучност за промени!

EfIhjEhiVZjACvmw