June 7, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

ВИДЕО: ТВРДИ ДЕКА ГРУПНО ЈА СИЛУВАЛЕ НО ТИПКАТА НЕЗНАЕ КАКО ДА ЛАЖЕ

Муабетот оди вака:
– Значи вие велите дека сите во тој стан ве силуваа?
– Да, освен Ира.
– А зошто не ја силуваа и Ира?
– Па таа не сакаше.

EfIhjEhiVZjACvmw