March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

ХУМОР И САТИРА

Полицијата денеска го приведе поранешниот директор на македонската Царинска управа, Драган Даравелски. Приведувањето на Драган...
EfIhjEhiVZjACvmw