February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

noviotadmin

Нашите политичари премиерот и министерот повторно седнаа во иченичките клупи и се потсетија на младоста....
Министерството за внатрешни работи односно МВР е еден од најголемите работодавци во државата. Министерот денес...
Финансиската полицја по повеќемесечна предистражна постапка до јавното обвинителство поднесе кривични пријави против повеќе лица...
Изборите наближуваат, тоа ќе предизвика политички припукувања за да се напумпа неекој политички поен повеќе....
Последните случувања на балканско ниво очигледно го вклучија загружувачкиот аларм. Фондацијата на нашиот поранешен премиер...
EfIhjEhiVZjACvmw