February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

admin

Полицијата денеска го приведе поранешниот директор на македонската Царинска управа, Драган Даравелски. Приведувањето на Драган...
Францускиот претседател Емануел Макрон за време на територијалната седница на Националниот совет за обнова, посветена...
EfIhjEhiVZjACvmw