September 21, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

На Самитот на НАТО во литванскиот град Вилнус македонскиот премиер Димитар Ковачевски кратко разговарал со...
EfIhjEhiVZjACvmw